KFT ADÓZÁSA 2019

KFT ADÓZÁSA 2019 - cegvezetoknek.hu

CSAK ÍGY LESZ NYUGDÍJA!

NYUGDÍJCÉLÚ ÖNGONDOSKODÁS

AZ ÖNKÉNTES NYUGDÍJPÉNZTÁR széles körben elterjedt és mindenkinek ajánlott megtakarítási forma. Magas szintű befektetési szakértelemmel nem rendelkező ügyfelek számára is megfelelő megoldás lehet. Jóváírás történhet egyénileg és munkáltatói befizetés után is.

Egyéni befizetésekre 20 % adójóváírás van, évi 150.000 forintig.

A NYUGDÍJ-ELŐTAKARÉKOSSÁGI SZÁMLÁT általában a magasabb jövedelemmel és magas szintű pénzügyi ismeretekkel rendelkező ügyfelek választják, mert bár nagyon rugalmas befektetési lehetőségeket kínál, de szakértelmet és folyamatos odafigyelést igényel.

Itt is van 20 % adójóváírás, aminek a maximális összege évi 100.000 Ft

A NYUGDÍJBIZTOSÍTÁSOK a nyugdíjba vonulást, 40%-ot meghaladó rokkantsági fok, vagy a nyugdíjkorhatár elérését követően a szerződéstől függően eltérő szolgáltatásokat nyújtanak. Ilyen szolgáltatás lehet élethosszig tartó, vagy határozott idejű, jellemzően havi nyugdíj kiegészítés, vagy a megtakarítás egészének vagy egy részének egyösszegű kifizetése. A nyújtott szolgáltatások köre biztosítónként eltérő. A rendelkezésre álló lehetőségek közül az ügyfél választhatja meg az élethelyzetének legmegfelelőbb szolgáltatást.

A biztosítás éves befizetései után 20%-os, maximum 130 ezer forintos adókedvezményt igényelhet, mely a megtakarításait gyarapítja. Az adókedvezmény maximálás kihasználásához éves szinten 650.000 Ft-os befizetés szükséges.

TOVÁBB!

 


 

komment
süti beállítások módosítása